Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Sijainti: Pääsivu / Oriasema / Sammaliston orit 2022 / LUDWIG VON BAYERN
Landor S Landadel Landgraf I
Novella
St.Pr.El. Fureida II Godehard
Fureida
La Perla A Landino Landgraf I
Sonja
Piazza de Siena Pilot
Diana

LUDWIG VON BAYERN

Baijerilais-ori s. 1999
Punaruunikko, sk. 170 cm
Prämier-palkittu
Kantakirjaluokka I

JÄLKELÄISNÄYTÖILTÄÄN EHDOTTOMASTI PARAS SUOMESSA ASTUVA ORI!!!!
LUDWIG VON BAYERN
LUDWIG VON BAYERN
LUDWIG VON BAYERN

Ludwig von Bayern on prämier-palkittu ori, joka on voittanut 2006 kansanvälisen orikilpailun Denenkampissa. Voittoja ja sijoituksia lukuisissa nuorten hevosten esteluokissa ja Bundeschampion.osallistuja. Oriin hienosti alkanut kilpailu-ura katkesi loukkaantumiseen 6-vuotiskaudella.

30-päivän oritestissä saavuttanut tuloksen, esteet 9,1 koulu 8,2 yleisarvosana 8,8. Arvosana ratsastettavuudesta 10 ja irtohypytyksestä 9,5. Oriin jalostusindeksi esteillä on 141 91 % varmuudella.

Emälinjan vahvuus tulee huippuperiyttäjistä Pilot ja Damokles. Emä La Perla A on täyssisar oriille Lanacar. Emälinjasta ovat syntyneet oriit Donadoni, Iroko (NL), Pinoccio ja Graf Aramis. Mainitsemisen arvoinen on myös kansainvälisesti menestynyt estehevonen Aramis ratsastajanaan Franke Sloothaak.

Jo Ludwig von Bayernin ensimmäisestä syntyneestä ikäluokasta kantakirjattiin Oldenburgiin parhaana esteorina Ludwig As joka kilpailee täällä hetkellä jo 150-luokissa ja vuotta myöhemmin OS-Internationalin kantakirjausvoittajana Ludwigs Champion. Ludwigs Champion astui vuosina 2007-2012 Ruotsissa, jossa sen jälkeläiset ovat olleet 3-vuotistestimenestyijiä. Ludvig von Bayerilla  on kaiken kaikkiaan kantakirjattuja orijälkeläisiä 10.

Tytär Luca on ollu OS-Internationalin Eliittitamma-näyttelyn kakkonen ja 2009 Raja Luzandra voitti tämän arvostetun näyttelyn.
Lukuisat Ludwig von Bayernin jälkeläiset ovat kilpailleet menestyksekkäästi niin Bundeschampionaatissa kuin nuorten hevosten MM-kilpailuissakin. Tätä nykyä lukuisat vanhimmat jälkeläiset ovat siirtyneet kilpailemaan menestyksekkäästi vaikeissa luokissa.

Suomessa syntyneistä ensimmäinen ikäluokka oli 2015 valmis osallistumaan Kyvyt Esiin- tapahtumaan, ja 2-vuotiaiden estefinaalin voittaja oli Rupert von Stekken e. Stekkenkamps Susan. Vuoden 2015 Kyvyt Esiin 3-vuotiaiden estefinaalin voitti Wiggo D'Uppe e. Utopia van de Dropshoeve. Finaaliin oli karsiutunut myös tamma Bloody Expensive H e. Cran Cru S, tamman ollessa tiine se joutui jäämään pois finaalista.

Katso video!

Hinta 290 € + 600 €, sis. alv.

WFFS positiivinen (tamman tutkimista suositellaan)


Ludwigs As                                                             


Ludwigs Champion