Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Sijainti: Pääsivu / Oriasema / Sammaliston orit 2022 / Florentinus V
Florestan I Fidelio Furioso II
Laura
Raute Rheingold
Gode
Lady in Red Londonderry Lauries Crusador xx
Windsor Queen
Weltina Weltmeyer
Bodega

Florentinus V

Westfalen-ori, s.2006
Tummaruunikko, sk. 170
Kantakirjattu Westfalen, Hannover, Oldenburg, Rheinland sekä FWB 1-jalostusluokkaan
Florentinus V
Florentinus V
Florentinus V
Florentinus V
Florentinus V

Florentinus V on kansainvälisesti menestynyt GP-kouluori, joka on kantakirjattu premie-arvosanalla Westfalen-jalostukseen 2008. Sen isä on huippuperiyttäjä Florestan I joka on kaikkialla erittäin arvostettu kouluperiyttäjä ja jolla on peräti 93 jalostukseen hyväksyttyä poikaa. Florentinuksen emälinja on urheilullisesti menestynyt ja se on tuottanut useita jalostukseen hyväksyttyjä oreja . Florentinuksessa yhdistyykin erinomainen Hannover-koululinja Londonderry – Weltmeyer – Bolero parhaaseen Westfalen-kolululinjaan.

 Florentinuksesta on kantakirjauksessa todettu seuraavaa: jalo ja suurilinjainen ori, jolla on erinomainen satulansija, kaunis kaula ja esimerkillinen selkä sekä erinomainen takaosa. Sen jalat ovat korrektit ja kaikki askellajit huomattavasti keskimääräistä laadukkaammat. Irtohypytyksessä ori osoittaa suurta kykyä, nopeita etujalkoja ja erinomaista hyppykaarta.

 Kilpailu-urallaan Florentinus on osoittanut erinomaista suoritusvalmiutta ja ratsatettavuutta. Se on 5-vuotiaana sijoittunut Bundeschampionaatin kakkoseksi saaden kaikista askellajeista arvosanaksi 9 ja ratsastettavuudesta sekä kokonaisvaikutelmasta 9,5. Ori on tämän lisäksi kvaalautunut sekä 5- että 6-vuotiaana, erittäin kovassa seurassa, Nuorten Hevosten MM-kilpailuissa finaaliin.

Florentinus on kilpaillut menestyksekkäästi Jennifer Hoffmannin (USA) ratsastamana PSG-, Intermediadre I ja II-tasoilla. Kouluratsastuksen huipputason Gran Prix-luokat pari saavutti 2017 sijoittuen niissä yli 70 % tuloksilla.

Vuonna 2017 ori oli paras kilpaileva westfalen-siitosori ja WBFSH-rankingissa se oli 5. paras westfalen-hevonen.

 Aktiivisen kilpailu-uran ohella ori on ollut rajoitetusti jalostuskäytössä. Vaikka sen jälkeläismäärä ei ole kovin suuri, on niiden laatu saksalaisten jalostuarvioiden mukaan huomattavasti keskitasoa parempi ja monet niistä ovatkin esiintyneet kilparadoilla. Florentinuksella on myös yksi hyväksytty orijälkeläinen Fürst Florianus (ei. Lord Loxley). Fürst Florianus on nyt 6-vuotias ja kilpailee omistajansa Jennifer Hoffmannin ratsastamana. Se on voittanut 2019 FEI 5-vuotisluokan pisteillä 8,64 ja omaa ratsastajansa mukaan vahvaa potentiaalia piaffiin ja passageen.

Astutusmaksu 290 € + varsamaksu 600 €

WFFS negatiivinen

Compiegne GP Kür 71, 71,625 %

Video Hengstgala 2018

Kuvassa Fürst Florianus