Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Sijainti: Pääsivu / Oriasema / Sammaliston orit 2022 / AQUA MARIN
Ampére Rosseau Ferro
Zsuzsa
Lavirola Flemmingh
Farivola
Stedinger Heide Stedinger Sandro Hit
Bold Fantasy
Lady Heida Landor S
Formosa

AQUA MARIN

Oldenburg-ori, s. 2011
Ruunikko, sk. 161
Kantakirjattu FWB 1-jalostusluokka
AQUA MARIN
AQUA MARIN
AQUA MARIN
AQUA MARIN
AQUA MARIN

 

Aqua Marin edustaa kevyttä, modernia kouluhevostyyppiä, sillä on  hieno pyöreä matkaavoittava laukka, raviliike on kevyttä ja se liikkuu hyvin ylämäkeen. Luonteeltaan se on yhteistyöhaluinen ja erittäin kuuliainen. Ori kilpailee ja valmentautuu Tanskassa Mikaela Fabricius-Bjarren ratsastamana. Se on startannut kaudella 2021 voittoisasti Intermediadre-tasolla.

Ori on kantakirjattu Neustad-Dossessa 2014 Etela-Saksan jalostusjärjestöjen kantakirjauksessa. Prix ST George-lehti kommentoi oria näin "Ebenfals viele Fans hatte der Hengst der immer als erster seine grossen Auftritt hatte; die  Katalog-Nr 30 v. Ampére-Stedinger aus der Zucht von Gerd Sosath im Lemwerder und im Besitz des Haupt- und Landgestüets Neustad-Dosse.Der elegante Braune trabte mit viel Takt un Ausdruck, dabei gantz elastisch durch die Halle. Ausserdem stellte er sich uber den Stangen sehr geschickt an, was nicht verwundert, stammt er doch aus einem Oldenburger Mutterstamm, der unter anderem HPL-Sieger Lagoheider, und verschiedene internationale Sprinpferde hevorgebracht hat"

Aqua Marinin isä Ampére edustaa hollantilaista hevosjalostusta. Se on kantakirjattu lähes kaikkiin eurooppalaisiin valtakantakirjoihin. Ori on suorittanut oritestinsä Saksassa testin paarhaana, saaden käynnistä 8, ravista 9, laukasta 9,5 sekä ratsastettavuudesta ja soveltuvuudesta kouluhevoseksi molemmista 9. Testiratsastajat luonnehtivat sitä parhaaksi koskaan ratsastamakseen hevoseksi kehuen erityisesti sen notkeutta, kantokykyä ja vahvaa takajalkojen työskentelyä. Ampéren isä Rosseau on voittanut Nuorten Hevosten maailmanmestaruuden Verdenissä 2003.

Emänisä Stedinger oli oldenburg-oripäivien kiistaton voittaja vuonna 2002, se suoritti 70 pv oritestinsä tuloksella 130,72 (koulu) ja 121,92 (este). Stedinger on kilpaillut vaikeisiin luokkiin saakka, huolimatta että jalostusura on aina ollut ensisijalla.

Stedingerin jälkeläiset ovat menestyneet erinomaisesti kouluradoilla. Vuonna 2010 NH MM-finaalissa sijoittui kaksi Stedingerin jälkeläistä, mihin ei ole yksikään toinen kouluperiyttäjä pystynyt.

Aqua Marinin emällä Stedinger Heidella on yksi aikaisempi kantakirjattu orijälkeläinen. Vuonna 2010 Oldenburg-kantakirjaan hyväksyttiin prämier-palkittu ori (i. Quaterback).Emänemä Lady Heida voitti vuonna 2002 Saksan estetamma Championaatin saaden irtohypytyksestä täydet 10 pistettä. Stedinger Heiden tammalinja on numero 115, ja se on tuottanut lukuisia kantakirjattuja oreja kuten Lambrusco Ask, Lagoheidor, Landor S, Cador ja Incello.

 Käytettävissä vain pakasteena, tiedustele asemalta


KATSO VIDEO KESÄN 2016 KILPAILUISTA  TULOS 78,46 %